Duurzame Relatiegeschenken

4/pagina | Totaal: 6
Pagina 1 van 2
Bedrukte RPET duurzame relatiegeschenken

Onze te bedrukken RPET relatiegeschenken zijn gemaakt van gerecycleerde kunststof flessen en een nieuwe hype onder de duurzame gadgets. Vraag ons vrijblijvend advies voor ons groot gamma duurzame recycled pet gifts te bedrukken. We helpen u graag verder met voorstellen en advies.

Bio Afbreekbare PLA Gifts
Biodegradable zijn de nieuwe gadgets. Onze bedrukte bio gifts gemaakt met het milieuvriendelijk PLA (Polylactic acid) worden geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen (zoals maïs). En zijn vrij van giftige stoffen en tevens koolstof-neutraal.
Bedrukte Tarwe Stro Artikelen
Bedruk uw logo op onze duurzame tarwestro gadgets en straal de ecologische boodschap ook uit. Want met uw duurzame tarwestro giveway met branding vermindert u het gebruik van meer plastic. Bekijk af en toe deze te bedrukken nieuwigheden, want ons gamma tarwestro gadgets groeit steeds aan.
Herbruikbare Groenten -en Fruitzakken

Winkel jij al met een fruit- en groente zakjes als alternatief voor de plastiek zakjes in de supermarkt? Geef deze voedsel tasjes als geschenk aan uw klanten. Kies voor uw logo mooi bedrukt op een mesh Rpet of katoenen duurzame voedseltas! Onze wasbare fruit-en groentezakjes zijn allen voedsel veilig en BPA-vrij.
Of schenk je klant een gepersonaliseerd setje voedseltassen in diverse formaten met een eenvoudig kraft omhulsel. Een mooi bedrukt eco geschenk in een hoogwaardige kwaliteit.