Bedrukte Mokken Emaille Vintage

Bedrukte Mokken Emaille Vintage

Retro lichtgewicht emaille mokken zijn een origineel geschenk voor geboorte, feestje of event. Uw logo zichtbaar tijdens het kamperen, picknicken of bij dagelijks gebruik van uw klanten. Dit item is met de hand gemaakt en kan daarom kleine imperfecties hebben. Dit versterkt het karakter van de mok alleen maar. Alleen handwas. In verschillende capaciteiten en kleuren beschikbaar.
Onze stoere emaille bekers met uw logo zijn nostalgisch en vooral erg hip. Geef deze trendy duurzame mok, die voor lange tijd een écht hebbeding blijft.

Er zijn verschillende kwaliteiten. De beste kwaliteit emaille mok is gemaakt van koolstofstaal, geglazuurd met emaille. De rand van de mok is gemaakt van 304 food grade roestvrij staal.

Vraag bij ons team ook info op voor een totaal custom made uniek model zoals onze emaille mok in eigen pantone kleur coating. Of vraag naar onze slijtvaste geëmailleerde full color bedrukte fotomok.

De custom made emaille Colorcoat mok kan nu ook geëtst worden voordat de PMS kleur op de mok wordt aangebracht, dit geeft diepte aan het logo en een mooi verrassend effect. De bodem van de mok kan ook in 1 kleur bedrukt worden, meerkosten zijn dan van toepassing. Beschikbaar met een matte of glanzende coating. Vraag vrijblijvend info, we helpen u dan graag snel verder.

Ondertussen zijn er ook al onze keramische kampvuurmokken die de look hebben van emaille. Deze zijn dan wel vaatwasmachine bestendig ook de bedrukking op de mokken.

Mokken Emaille Vintage Tarwestro Artikelen