Herbruikbare Groenten -en Fruitzakken

Herbruikbare Groenten -en Fruitzakken

Winkel jij al met een fruit- en groente zakjes als alternatief voor de plastiek zakjes in de supermarkt? Geef deze voedsel tasjes als geschenk aan uw klanten. Kies voor uw logo mooi bedrukt op een mesh Rpet of katoenen duurzame voedseltas! Onze wasbare fruit-en groentezakjes zijn allen voedsel veilig en BPA-vrij.
Of schenk je klant een gepersonaliseerd setje voedseltassen in diverse formaten met een eenvoudig kraft omhulsel. Een mooi bedrukt eco geschenk in een hoogwaardige kwaliteit.


Wil je helemaal trendy zijn, kijk dan ook eens bij onze grotere mesh katoenen herbruikbare boodschappentassen. Je vindt hier een licht opvouwbaar model waar uw klanten tijdens het winkelen hun verse groenten en fruit makkelijk in kunnen opbergen. Een mooie reclamedrager in het dagelijkse leven van iedereen. Zo straalt ook uw naam en de duurzame ecologische boodschap voor onze toekomst mee uit. Onze eco mesh shopper is een echte winnaar! Bewaar er enkele in je auto of compact in je handtas en neem ze mee naar de winkel. Het zal je verbazen hoeveel ze kunnen vasthouden! 

Herbruikbare Groente -en Fruitzakken