CamelBak® Drinkflessen Bedrukken

CamelBak® Drinkflessen Bedrukken

Gebruik een trendy drinkfles op het werk of naar school. Kijk even naar onze populaire CamelBak®-drinkflessen collectie. Zoals de sport- en outdoor flessen Podium, Eddy+ en Chute in twee verschillende versies, evenals de koperen vacuümgeïsoleerde beker Hot Cap. Alle CamelBak® duurzame drinkflessen zijn BPA-, BPS- en BPF-vrij en overtuigen door hun sportieve en mooie ontwerp en lekvrije en morsbestendige deksels.


Het Amerikaanse merk CamelBak® wordt wereldwijd verkocht bij grote retailers. Bij harogifts bedrukken we deze drinkflessen met uw logo en geven u zo een hoogwaardige en persoonlijk uitstraling voor uw bedrijf, event of feest.

CamelBak® werd opgericht in 1989 en is de wereldleider in persoonlijke hydratatie-uitrusting. Het bedrijf heeft de handsfree-categorie voor hydratatie uitgevonden en is voortdurend bezig met het opnieuw uitvinden van de manier waarop mensen hydrateren en presteren. Dit gaat hand in hand met een sterke, duurzame boodschap. Met hun initiatief Ditch disposable wil CamelBak® consumenten aanmoedigen af te zien van plastic wegwerpflessen door 30 dagen herbruikbare drinkwaren te gebruiken en dit vol te houden voor een grotere impact. Bovendien werkt hun inkoopteam hard om materialen te vinden en te ontwikkelen die duurzamer en biologisch afbreekbaar zijn.CamelBak® Drinkflessen Dopper Drinkflessen